2020

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:75
Date

Pinnen, ja graag! Ook bij een internetstoring

De feestdagen staan weer voor de deur. Het shopevent van het jaar, met vele shoppers die winkels afstruinen voor cadeaus voor in de zak en onder de boom. Dit jaar is het extra belangrijk om een shopervaring te bieden waar gelet wordt op de hygiëne en het kunnen bewaren van afstand.

16Nov.2020

Worldline verwelkomt Ingenico

Door de krachten te bundelen komt Worldline een stap dichter bij de realisatie van haar visie om duurzame economische groei mogelijk te maken voor ondernemers, banken en het hele ecosysteem van het betalingsverkeer.

30Oct.2020

Bied uw klanten het gemak van betalen met Apple Pay in de online shop

Online bestedingen groeien al jaren onverminderd door. De manier waarop de consument online shopt verschuift wel. Het consumentenonderzoek 2020 van Shopping Tomorrow laat zien dat in 2025 de helft van alle online aankopen wordt gedaan met de mobiel.

14Oct.2020

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op gebied van betalen?

Tijdens de Woldline e-Payments Challenge zijn op basis van specifieke vraagstukken van klanten compleet nieuwe oplossingen ontwikkeld. Deze innovaties zijn terug te zien in videodemo’s.

14Oct.2020

Online winkelmandje afrekenen op de pinautomaat met Webshop Instore Payments

Uw complete webshop assortiment in de winkel aanbieden, zonder dat het extra ruimte inneemt? Nee-verkopen voorkomen en de doorstroming verbeteren? Dat realiseert u met een bestelzuil of kiosk in de winkel.

21Sep.2020