Worldline / Nieuws /

Nieuws overzicht hidden page

Nieuws overzicht hidden page

Onze nieuwsberichten

Nieuws Number of results:99
Date

Een smartphone als betaalterminal? Dat kan vanaf nu met Worldline Tap on Mobile

Nederlanders betalen steeds meer contactloos . Om die optie voor winkeliers nog toegankelijker te maken, biedt Worldline (Euronext: WLN), een wereldwijde leider in de betaalindustrie, vanaf nu – in samenwerking met Samsung – een eenvoudige oplossing aan: een Tap on Mobile smartphone. Deze smartphone is omgetoverd tot een betaalterminal dankzij de Worldline Tap on Mobile-app, waarmee winkeliers hun klanten met een eenvoudige tik kunnen laten betalen. Een ideale oplossing voor alle ondernemers, starters en zelfstandigen die op zoek zijn naar een eenvoudige, voordelige, snelle en veilige betaalmethode én voor consumenten die zowel met een smartphone als een kaart hun aankoop kunnen doen.

29Jun.2023

Worldline lanceert Tap on Mobile

Worldline lanceert de nieuwe oplossing Tap on Mobile voor winkeliers en kondigt de verwerving van een meerderheidsbelang in fintech SoftPos.eu aan. Tap on Mobile geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om de mobiele telefoon of device om te zetten in een betaalautomaat.

28Oct.2022

De mobiele telefoon als betaalapparaat?

Tap on Mobile, ook wel Tap to Phone genoemd geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om de mobiele telefoon of device om te zetten in een betaalautomaat.

29Jun.2022

MOVE/5000 en DESK/5000 de nieuwste betaalautomaten van Worldline

Naast de online betaaldiensten zijn wij verheugd dat wij hier nu ook de MOVE/5000 Portable Flex pinautomaat en de DESK/5000 Compact pinautomaat aan kunnen toevoegen.

29Jun.2022

Ahmed

Ontdek het verhaal van Ahmed.

30May.2022